Familiesamtaler

Mange familie oplever i dag et pres fra forskellige kanter. Hverdagen kan været et vanskeligt puslespil at få til at gå op. Vi skal både gøre karriere, være perfekte forældre, opleve intenst og kærligt partnerskab selv efter flere års samliv. Ikke nogen let opgave! Nutidens mange bud på den rigtige opdragelse kan skabe forvirring og usikkerhed. Samtidig er diagnoser blevet en del af det almindelige sprog og anvendes hyppigere end før - hvad stiller vi op og hvad skal vi synes?

ViaSamtale tilbyder hjælp til familier som oplever udfordringer på forskellig vis eller som blot ønsker at få optimeret eller videreudviklet familien. Hos ViaSamtale oplever vi, at mange familier først tager initiativ til at gøre noget ved tingene, når byrden er blevet forholdsvis tung. Modsat kører vi straks vores bil til service ved selv den mindste mislyd. Hvis vi kunne begynde at give vores familie den samme form for opmærksomhed kunne mange problemer forebygges med øget livskvalitet som følge.

Formen tilpasset efter behov og efter hvad der vurderes mest meningsfuld og muligt i den konkrete situation. Den helt samme tilgang virker sjældent lige godt i to forskellige situationer - ikke når det er vi mennesker, vi taler om. Nogle gange er det hele familien som bringes i spil i samme rum, mens det andre gange kun er enkelte medlemmer, og ofte ses en dynamisk proces som ændrer sig flere gange undervejs. Det væsentlige er, at forløbet opleves meningsfuldt og at afstanden til det ønskede mål, bliver mindre og på sigt opfyldt.

Ring eller skriv for at få en uforpligtende snak om den oplevede situation.

 

 VIASAMTALE

   +45 42 60 60 66
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR. 36355492