Foredrag, oplæg, kurser

ViaSamtale holder foredrag eller oplæg og kurser på baggrund af eksisterende repertoire eller efter bestilling. Nedenfor ses et udpluk. De forskellige overskrifter kan tilrettelægges som foredrag, oplæg eller kurser alt efter behov.

 

Hvad er supervision?

Et foredrag, oplæg samt evt. praktisk gennemførelse af en supervision. Egnet til lærer- eller pædagogseminarier som ønsker at give de studerende indsigt i hvad supervision er og kan. Også til organisationer eller virksomheder som ønsker at blive introduceret til de mange fordele der er ved supervision. Programmet kan tilrettelægges forskelligt afhængigt af den afsatte tid.

 

Hvad er coaching?

En gennemgang af forskellige former for coaching, bl.a. virksomhedscoaching og lifecoaching. Hvad, hvorfor og hvordan? Evt. med en praktisk gennemførelse i plenum.

 

Kollegial kommunikation!

Gør den kollegiale kommunikation til en glad smiley! Hvad kendetegner god kollegial kommunikation? Hvorfor er det vigtigt? Hvordan får vi det til at ske?

 

Nonverbal kommunikation

Hvordan kan vi forstå nonverbal kommunikation? Hvad er den et udtryk for? Hvordan kan nonverbal forståelse berige kommunikationen eller bruges i andre sammenhænge?

VIASAMTALE

   +45 42 60 60 66
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR. 36355492