Personlige samtaler

Som mennesker kan vi have for vane at leve vores liv efter nogle automatiseringer, hvis rødder ofte strækker sig langt tilbage i vores personlige historie. Hos ViaSamtale kalder vi tilbøjeligheden til at fortsætte ud af det samme velkendte spor for "Ligeudsprincippet". Det kan på mange måder være trygt, rart og helt ok såfremt retningen er tilfredsstillende for én. Samtidig kan det resultere i, at vi kommer til at leve vores liv i en form for dvaletilstand, hvor vi blot udnytter en begrænset del af vores potentiale og de omkringliggende muligheder der konstant er til stede, i det omfang vi måske drømmer om, hvad enten der er tale om jobsituation eller personlige anliggender.

Hos ViaSamtale er vi ofte vidne til  ændringer hos mennesker, som dels vover at åbne sig mere op overfor denne særlige fornemmelse af endnu mere, og som formår at sætte handling bag. Tingene sker sjældent af sig selv. De færreste forandringsprocesser sker fra den ene dag til den anden, men er et resultat af en længerevarende bevidst målrettet og korrigeret indsats over tid.

ViaSamtale har erfaring med individuelle processer som ovenstående. Ofte er det summen af de små skridt, som gør den store forskel. Det handler om at finde de individuelle og personlige trædesten, som tilsammen bliver til den sti som leder endnu mere i retningen af det ønskede mål.

Ring eller skriv gerne og få en uforpligtende snak.

 

VIASAMTALE

   +45 42 60 60 66
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR. 36355492