Om ViaSamtale

 

Jeg hedder Niels, er indehaver af ViaSamtale, og har en baggrund som pædagog, udviklingskonsulent og leder indenfor det pædagogiske område. Derudover har jeg erfaring med udviklingssamtaler for private som professionelle. Efteruddannelse som supervisor og proceskonsulent.

Navnet ViaSamtale dækker over en interesse og forståelse for kommunikation og udvikling i bred forstand og er sigende for de opgaver, der kan være i spil. Fokus kan ligge på den organiserede ramme eller systematisering  samt den faglige opgaveløsning til den interpersonelle dialog medarbejdere imellem. Ligeledes kan der være tale om den udveksling der kan foregå i en familie, hos par, samt den individuelle dialog vil alle har med os selv fra tid til anden, og som kan være mere eller mindre hensigtsmæssigt, i forhold til den måde vi reelt ønsker at vores liv skal udfolde sig, eller de mål eller drømme vi gerne vil realisere.

Med ViaSamtale har jeg fokus på den konstruktive meningsskabende udveksling imellem os i bred forstand. Arbejdsformen vælges og tilpasses den enkelte opgave. Oftest procesfacilitering, supervision, coaching eller personlige sparrings- udviklingssamtaler.

Jeg er optaget af, at den energi vi bruger på en bestemt udviklingsproces, enten i et større fællesskab eller som et individuelt projekt, bevirker en reel forskel. Mine erfaringer fra mødet med andre såvel som mig selv, har lært mig, at der kan været en del vundet ved, at vi i højere grad kan, vil og tør tillade os selv, at skynde os langsomt, hvilket endvidere er ganske sigende for den tilgang og de værdier der arbejdes ud fra i ViaSamtale. Nævnte er endvidere foranlediget af og under fortsat udvikling på baggrund af en efterhånden mangeårig personlig meditationspraksis (mindfulness).

Det vigtigste skridt, på vejen mod et bestemt mål, er oftest det aller første! Det er det skridt som handler om at stoppe op og mærke ordentligt efter. Der er ikke meget ved at nå i mål og opdage, at du har mistet dig selv et eller andet sted på vejen! Kender du det?

Ring, skriv såfremt du/I har lyst til en uforpligtende snak om hvad jeg/ViaSamtale kan gøre for dig eller din virksomhed.


Endvidere samarbejder ViaSamtale med eksterne samarbejdspartnere efter behov.

 VIASAMTALE

   +45 42 60 60 66
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR. 36355492